Se spala oasele, se sparg si se fierb bine in cantitatea de apa respectiva. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara. In aceasta zeama se introduce
Se spala oasele, se sparg si se fierb bine in cantitatea de apa respectiva. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara. In aceasta zeama se introduce ceapa curatata si taiata felii subtiri si dovleceii curatati, taiati in bucati nu prea mari si inabusiti in grasime. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Faina se amesteca cu laptele caldut si se introduce in supa, apoi se mai lasa sa fiarba 30-35 min. dupa care se trece totul prin sita. Se bate cu galbenusurile de ou si se presara verdeata tocata marunt.
Se serveste cu smintina si cu crutoane din piine prajita
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii