Supe si ciorbe de post

Reteta Supa crema de pastarnac si fasole - de post, pregatita cu blenderul Oster

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Angel's Food postat de
Postat pe: 21-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa Crema de Spanac si Lapte (Reteta Video)"
 
Cu aceasta supa crema i-am cucerit azi pe cei dragi. Le-a placut tare mult.Am sa o refac cat de curand. Ca de obicei, m-am folosit cu mare drag de blenderul performant Oster Classic Chrome. Enjoy!

ingrediente

4 portii

   2 bucati de pastarnac
   1 cutie conserva de fasole alba
   4 căței de usturoi
   1 ceapa alba
   1 ardei galben
   3 cani supa de legume
   1 lingurita rozmarin proaspăt, sau uscat
   1 lingura zeama de lămâie
   1 crenguta de Cimbru
   sare si piper
   3 linguri ulei de măsline
   Topping pentru servire: Uleiul de curry: -4 lingurite ulei de măsline
   1 cățel de usturoi
   1 varf de cutit de curry
   2 linguri seminte de dovleac prajite
   1 linguriță seminte de susan prăjite
   Pentru servire: -crutoane de pâine prăjită usturoiate
   Decor: -crengute proaspete de Cimbru

mod de preparare

*Pentru inceput... 1.Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari.


2.Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. 3.Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte.


*Pregatim supa; 1.Punem intr-o oala uleiul de măsline si adăugăm legumele la prăjit.


2.Când sunt sticloase, adăugăm pastranacul, crenguta de cimbru, rozmarinul si continuam prajirea la foc mediu pana pastarnacul începe asa aibă o culoare aurie.


3.Adăugăm supa de legume, sare, piper după gust, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarbă la foc mic pana pastranacul este pătruns.


4.După acest timp îndepărtăm crenguta de cimbru, adăugăm fasolea din conserva si mai lasam sa fiarba in clocot alte 5 minute.


5.Tragem oala deoparte si rastunam continutul ei in blenderul performant Oster Classic Chrome.


6.Mixam cam 4 minute la viteza medie, adăugăm zeama de lamaie si apoi mai mixam alte 2 minute la viteza mare.


*Pregătim topping-ul; 1.Intr-o tigaie punem semintele de dovleac, susanul si le prajim cam 1-2 minute.


2.Rasturnam apoi intr-un castronel semintele si le punem deoparte.


3.In aceeasi tigaie adăugăm apoi uleiul de măsline, usturoiul ras, praful de curry si prajim totul la foc iute cam 1 minut. Tragem apoi tigaia deoparte.


4.Pregătim crutoane de pâine prăjită pentru servire.


5.Turnam supa de păstarnac si fasole in castroane, boluri, farfurii sau în ce doriti.


6.Deasupra presaram seminte de dovleac si de susan.


8.Punem si cate o lingurita de ulei automatizat cu usturoi si curry si supa crema este gata.


9.O servim fierbinte alaturi de crutoane de pâine simple, sau date cu usturoi.


Poftă mare va doresc!

Incearca si Supa crema de rosii coapte si pesto de patrunjel - de post, pregatita cu blenderul Oster
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de pastarnac si fasole - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe si ciorbe de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.