Intotdeauna am considerat ca sfecla face o pereche minunata impreuna cu hreanul! Se completeaza perfect si se potrivesc atat in preparate reci cat si calde. Ca sa dau o consistenta bogata si interesanta acestei supe, am adaugat si putin orez.
Incingeti cuptorul la 180 grade Celsius. Spalati sfecla si dati-o la cuptor pentru 40 de minute pana este coapta. Lasati sfecla sa se racoreasca. Intr-o oala incingeti uleiul, adaugati ceapa rosie tocata marunt si caliti 2 minute pana ce se inmoaie. Adaugati pastarnacul tocat cuburi, orezul, dupa care turnati supa de legume si apa. Lasati sa fiarba totul pana ce orezul se inmoaie bine. Curatati sfecla de coaja, tocati in cuburi si puneti in oala peste celelalte ingrediente. Lasati sa fiarba 10 minute. Turnati compozitia in blenderul Oster si pulsati pana ce obtineti o crema fina. Potriviti de sare si piper. Turnati supa in boluri, serviti alaturi de crema de hrean si felii de paine prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii