Supe si ciorbe de post

Reteta Supa Crema de Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 
Reteta-Video postat de
Postat pe: 18-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa Crema de Conopida (Reteta Video)"
 
Aproape ca este de necrezut cum din cateva ingrediente simple putem sa obtinem preparate delicioase. Gata in mai putin de 30 de minute, supa crema de spanac nu numai ca ne salveaza atunci cand ne luptam cu timpul, dar este si plina de vitamine.

ingrediente

4 portii

   o legatura de spanac, curatat si spalat (cam 1,5 kg inainte de a-l curata)
   o ceapa curatata si spalata
   2 cartofi medii, curatati si spalati
   2 linguri cu ulei
   500 ml de supa de legume
   piper proaspat macinat
   4 fire de ceapa verde, curatate si spalate
   Sare

mod de preparare

Taiem ceapa verde in rondele, ceapa uscata in bucati mari si cartofii in cuburi. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam ceapa (si cea verde si cea uscata) si cartofii, amestecam si calim 2 minute. Turnam supa si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi. Punem treptat spanacul. Daca aveti, puteti sa puneti si cateva fire de leurda. Amestecam usor pana cand scade si adaugam toate frunzele de spanac. Acoperim oala cu un capac si lasam supa sa fiarba 5 minute. Inchidem aragazul si lasam supa sa se racoreasca usor. Turnam supa de legume in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana cand obtinem o supa crema fina. Condimentam cu sare si piper macinat, amestecam si gustam. Servim calda, cu crutoane.
Incearca si Supa crema de rosii cherry galbene si rodie - de post, pregatita cu blenderul Oster
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Crema de Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe si ciorbe de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.