Aperitive

Reteta culinara Ciuperci in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
rodymed postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Mini tarte cu pui si ciuperci(reteta video)"
 
Ciupercile in pesmet sunt niste aperitive delicioase, crocante, aperitive potrivite si pentru perioada postului.

ingrediente

   500 g ciuperci champignon
   2 oua
   patrunjel
   cateva linguri de faina
   cateva linguri de pesmet
   sare si piper

mod de preparare

Ciupercile minunate se spala bine, se usuca ,se dau cu sare si piper. Ouale le batem si le amestecam cu putina sare si patrunjel tocat marunt. Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate. Se scot pe un servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces .


Ciupercile in pesmet se servesc ca si aperitive sau garnitura.

Incearca si Icre de fasole
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in pesmet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite