Biscuiti de post

Biscuitii de post sunt deliciosi si se prepara foarte usor. Sunt foarte aspectuosi si pot fi consumati ca atare la o cana cu ceai, sau la alte retete de prajituri de post.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti de post

Ingrediente

  • 3 cani de zahar
  • 2 pachete de margarina
  • 2 cani ulei
  • 3 cani de bors
  • 2 lingurite bicarbonat
  • faina(cat cuprinde)
  • mirodenii
  • esente
  • 3 linguri cacao
  • fistic pentru decor

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat gros. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in forme diferite. Pe fiecare biscuite se pune un fistic sau o aluna.

Se pun in tava si se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.


Biscuitii de post se servesc ca atare, langa o cana cu ceai, sau daca se lasa blatul intreg poate fi folosit la alte retete de prajituri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc