Dulciuri

Reteta Cornulete cu rahat si mirodenii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
fr3ya20 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cornuletele cu rahat si mirodenii este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert sau mic dejun. In mijlocul fainii se face o groapa si se pun ingredientele.

ingrediente

   500 ml ulei
   250 gr zahar
   100 gr zahar pudra
   500 ml bors
   1000 gr faina
   500 gr rahat
   1 buc. bila medie de drojdie
   1 lingura mirodenii

mod de preparare

Cornuletele cu rahat si mirodenii este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert sau mic dejun. Se pune faina si se face o groapa in mijloc si se pun ingredientele: uleiul,borsul,zaharul,mirodeniile si drojdia care a fost dizolvata mai inainte in putina apa calda.
Se framanta un aluat bun de intins foi, se lasa la odihnit 30 minute.
Se intind foi si se taie triunghiuri pe care se aseaza bucati de rahat(care a fost taiat fasii) si se ruleaza.
Se pun in tava si se la la cuptorul incins pentru cc 30 min.(pana devin aurii).
Cornuletele cu rahat si mirodenii se scot si se dau prin zahar pudra.


Incearca si Tort de biscuiti (de post)
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat si mirodenii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.