Foarte bune, sanatoase, fara indulcitori si rapid de facut. Cred ca se pot folosi orice fel de nuci, alune sau alte fructe uscate .
Aceste trufe sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de un robot de bucatarie. In vasul robotului punem ingredientele, mai putin untul de cacao. Untul de cacao il punem intr-un vas cu apa pe foc si lasam sa se topeasca. Pornim robotul de bucatarie si il lasam sa mearga pana cand obtinem o pasta. Turnam si untul de cacao si mai pornim robotul ca sa se omogenizeze. Din compozitia rezultata facem bilute de marimea unei nuci. Eu o parte din ele le-am dat prin cacao, iar o parte le-am lasat asa. Le asezam intr-o caserola si le dam la congelator pentru 10-15 minute . Dupa acest timp se pot servi . Inainte de a forma bilutele gustati sa vedeti daca este suficient de dulce , daca credeti ca mai trebuie indulcite atunci adaugati mierea si mai amestecati putin .
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii