Salate cu carne de vita

Reteta Salata germana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
iepure_13063 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine.
Toate ingredirentele

ingrediente

   200 gr. mazare conservata
   200 gr. limba de vaca
   2-3 castraveti lungi
   masline
   piper
   sare la dorinta
   maioneza
   o lingurita de ulei de masline

mod de preparare

Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine.

Toate ingredirentele cu exceptia mazarei se taie pai. La alegere se pun si citeva masline bine maruntite (de preferat masline verzi). Sarea si piperul cu lingurita de ulei de masline se freaca bine si se pun la salata, apoi se pune maioneza si se amesteca totul bine.
Se serveste ca aperitiv sau o garnitura mai complexa la preparatele de carne. Maioneza se pune peste salata inainte cu 10 min. de a fi servita
Incearca si Salata de creier
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata germana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate cu carne de vita

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.