1. Intr-un vas mare, amesteca salata taiata, ceapa, castravetele, rosiile, tonul si ouale. 2. Intr-un alt vas, amesteca patrunjelul, usturoiul, zeama
1. Intr-un vas mare, amesteca salata taiata, ceapa, castravetele, rosiile, tonul si ouale.
2. Intr-un alt vas, amesteca patrunjelul, usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, sarea, piperul si menta.
Toarna sosul astfel obtinut peste compozitia din primul vas si amesteca. Salata se serveste cu foi calde de foccacia.
Reteta Salata cu ton si ou a fost propusa de YOYO pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii