Salata de andive cu surimi este o reteta deosebita cu peste ce poate fi servita individual, ca si aperitiv. Este o salata festiva deosebita.
Mod de preparare maioneza
Eu fac maioneza cu mixerul. Prefer aceasta varianta mai comoda.:)
Intr-un bol punem galbenusul crud si cel fiert, apoi le mixam sa se omogenizeze. Adaugam cate un pic de ulei timp in care amestecam continuu. La sfarsit, cand incorporam tot uleiul, adaugam sare, putin suc de lamaie si mustar.
Taiem andivele cubulete, si batoanele de surimi rondele. Patrunjelul se toaca marunt si salata fasii.
Asezam salata in boluri pe straturi, dupa imaginatia fiecaruia. Eu am pus salata, boabe de porumb, surimi maioneza, andive si la final surimi peste care am presarat putin patrunjel tocat(sotul prefera menta).
Cand servim adaugam sare, piper si putina zeama de lamaie dupa gust.
Este o salata delicioasa!
Salata de andive si surimi se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii