Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un
Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un blender pentru a le bate pana se obtine spuma legata. Din branza de vaci si iaurt, se face o crema de branza tot cu blenderul. Se amesteca cele doua compozitii si e gata.
Se poate pune pe un platou ornat cu masline sau se fac felii unse cu icre.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii