Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un
Toate ingredientele in afara de branza de vaci si iaurtul se aseaza intr-un bol. Miezul de la paine se inmoaie in lapte si se scurge. Se foloseste un blender pentru a le bate pana se obtine spuma legata. Din branza de vaci si iaurt, se face o crema de branza tot cu blenderul. Se amesteca cele doua compozitii si e gata.
Se poate pune pe un platou ornat cu masline sau se fac felii unse cu icre.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii