Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare si piper. Separat se pune pestele la fiert iar dupa ce s-a raci
Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare si piper. Separat se pune pestele la fiert iar dupa ce s-a racit, se fac rulouri, care se adauga peste salata de legume.
Se asaza totul pe o salatiera rotunda si imprejur se garniseste tot cu rulouri de peste.
Alte retete:
Salata din icre de crap
Salata de orez cu ton, legume si capere
Salata de piept de pui cu paste

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii