Salata berlineza

Carnea fiarta se amesteca cu cartofii fierti taiati cuburi, cu ceapa taiata marunt, astravetii acri si ardeii, de asemenea taiati cuburi. Se toarna de

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita fiarta
  • cartofi fierti
  • 2 cepe taiate marunt
  • castraveti acri taiati cuburi
  • ardei gras taiat cuburi; pentru sos: maioneza
  • ketchup
  • mustar
  • boia
  • sare
  • piper; pentru decor se folosesc frunze de salata verde si frunze de patrunjel

Mod de preparare

Carnea fiarta se amesteca cu cartofii fierti taiati cuburi, cu ceapa taiata marunt, astravetii acri si ardeii, de asemenea taiati cuburi. Se toarna deasupra sosul format din: maioneza amestecata cu ketchup, boia, sare, piper.


Se decoreaza cu oua fierte, frunze de patrunjel si salata verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci