Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, se pregatesc legumele. Castravetii se curata de coaja si se taie rondele, apoi in doua jumatati. Rosiile se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se taie cubulete mici. Ceapa rosie se taie julienne. Pastele se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine. Intr-un castron mai larg, se pun pastele si legumele taiate. Se adauga sare si otet balsamic dupa gust si se amesteca bine. Se stropesc cu putin ulei de masline. Se decoreaza cu masline negre, oregano si cas ras. Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe