Salata cu porumb Bonduelle

Se pun pastele la fiert in apa fierbinte cu o lingurita de sare. Intre timp se spala porumbul, se toaca in cuburi mici muschiul file si gogosarul. Dup

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. muschi file
  • o cutie de porumb Bonduelle
  • gogosar murat (dupa gust)- intre o jumatate de borcan si un borcan plin
  • paste spiralate (o jumatate de punga) si maioneza

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa fierbinte cu o lingurita de sare. Intre timp se spala porumbul, se toaca in cuburi mici muschiul file si gogosarul. Dupa ce pastele s-au fiert se clatesc sub jet de apa rece si se scurg. Apoi se amesteca toate ingredientele: muschiul file, porumbul, gogosarul, pastele si maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc