Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte, se scurg de apa. Intr-un castron se pregateste un sos din u
Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte, se scurg de apa.
Intr-un castron se pregateste un sos din ulei cu lamiie sau otet, sare si un praf de piper.
Dupa gust se poate adauga si putin mustar, atunci acesta trebuie frecat la inceput cu uleiul, turnat picatura cu picatura, apoi subtiat cu lamaie sau otet.
Cand sosul este gata, se pune salata, se amesteca cu furculita si lingura de salata.
Salata trebuie pregatita numai cu putin timp inainte de a fi servita, caci daca sta prea mult se vestejeste si pierde din gust.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Drob de ciuperci
Supa de ciuperci
Salata de cartofi cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii