Se curata andivele si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare, apoi se curata si se taie rondele. Se pun intr-
Se curata andivele si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare, apoi se curata si se taie rondele. Se pun intr-un castron mare, impreuna cu andivele injumatatite si feliate. Se coace ceapa impachetata in folie de aluminiu, la cuptor. Se curata, se taie juliene si se pune peste celelalte ingrediente. Se adauga bucati de heringi, se amesteca bine si se toarna deasupra un sos vinegreta din otet, ulei de masline,sare si piper.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe dragul ciupercilor champignons, dar și a ardeilor grași dulci, am făcut ieri o tocăniță excelentă, foarte...
Tocanita de ciuperci cu ardei grasiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii