Ardeii se spala si se taie in jumatate pe lungime, li se scot cotorul si semintele. Din cartofii fierti taiati cubulete, mazare, morcovul si varza dat
Ardeii se spala si se taie in jumatate pe lungime, li se scot cotorul si semintele. Din cartofii fierti taiati cubulete, mazare, morcovul si varza date pe razatoare se face un amestec la care se adauga castravetele taiat cubulete, mararul tocat fin. Din ou, zeama de lamiie si ulei se face o maioneza care se amesteca cu legumele. Se pune sare, piper si se umplu jumatatile de ardei. Se decoreaza cu rondele de ridiche de luna.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii