Salata de cartofi

Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri. Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara must

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • un praf de piper
  • sare
  • mustar si ceapa (facultativ)

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri.

Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara mustar si se subtiaza cu 2-3 linguri de apa calda.

Se toarna peste cartofii inca fierbinti, pentru ca acestia sa se imbibe cu sos.

Dupa gust, se pot pune felii subtiri de ceapa.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba taraneasca

Chiftelute de dovlecei

Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci