Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se scurge apa de pe ei, se lasa la racit si apoi se curata de coaja. intr-un castron m
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se scurge apa de pe ei, se lasa la racit si apoi se curata de coaja. intr-un castron mare se pun ardeii spalati si taiati cubulete, ceapa curatata, spalata, scursa de apa si taiata rondele. Se adauga porumbul, cartofii taiati rondele. Se pune uleiul, se condimenteaza cu sare, piper, boia, dupa gust si se amesteca bine.
Se serveste ca atare sau, in afara postului, ca si garniturs la friptura.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii