Se fierb cartofii in coaja, se curata fierbinti si se taie in rondele sau felii. Se asaza intr-un castron si cat sunt inca calzi, se toarna sosul pest
Se fierb cartofii in coaja, se curata fierbinti si se taie in rondele sau felii. Se asaza intr-un castron si cat sunt inca calzi, se toarna sosul peste ei. Sosul se prepara amestecand vinul cu mustar, sare si smantana. Se toarna sosul si se lasa pana ce cartofii il absorb, apoi se presara marar si patrunjel verde tocat.
Aceasta salata se serveste calda.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor
Tocanita de pui
Cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii