Ceapa se taie in doua, se lasa in apa rece 30 min dupa care se taie pestisori si se rumeneste cu ulei indoit cu apa. Cand ceapa devine sticloasa se ad
Ceapa se taie in doua, se lasa in apa rece 30 min dupa care se taie pestisori si se rumeneste cu ulei indoit cu apa.
Cand ceapa devine sticloasa se adauga bulionul desfacut in apa rece, se sareaza si se amesteca usor.
Servim langa friptura

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii