Ceapa se curata sub un robinet intr-un curent de apa. In felul acesta se evita lacrimarea ochilor si se ia din usturimea cepei. Se taie felii groase c
Ceapa se curata sub un robinet intr-un curent de apa. In felul acesta se evita lacrimarea ochilor si se ia din usturimea cepei. Se taie felii groase care se sareaza si se rumenesc usor intr-o tigaie cu untdelemn. Cind sint gata, se toarna in salatiera impreuna cu uleiul in care au fost rumenite, se gusta de sare si se stropesc cu zeama de lamiie. Cine doreste poate presara putin piper negru.
Se consuma rece, imediat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii