1. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare, cca. 20 de minute. Apoi, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca.
2. Scoatem fasolea verde din c
mod de preparare
1. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare, cca. 20 de minute. Apoi, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca.
2. Scoatem fasolea verde din conserva si o scurgem de zeama.
3. Cartofii se taie bucati de cca. 5 mm. grosime si impreuna cu fasolea scursa se pun intr-un bol. Perele se curata de coaja si seminte, se taie felii si impreuna cu sunca taiata fasii si amesteca cu fasolea si cartofii.
4. Smantana se amesteca cu otetul, uleiul, sarea, piperul, patrunjelul tocat si zaharul si se amesteca cu legumele si perele.
Salata-un fel de mancare foarte usor si recomandat dupa felurile mai satioase de sarbatori-se serveste in pahare cu picior, in care culorile ingredientelor se pun mult in valoare.
Incearca si Salata de dovlecei cu iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde si pere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe