Se spala si de sterg bine merele. Se scot coditele. Se decupeaza apoi mijlocul petalei. Se taie capacul si se decupeaza petala. Se introduc bucatile
Se spala si de sterg bine merele. Se scot coditele. Se decupeaza apoi mijlocul petalei. Se taie capacul si se decupeaza petala. Se introduc bucatile de mar decupate intr-un vas cu zeama de lamaie, pentru a nu oxida.
Marul se scobeste lasand pereti de 0,5cm. Se clateste cu zeama de lamaie si apoi se umple cu salata de fructe.
Eu am folosit la salata: portocale, kiwi, mar, capsune, ananas, banane.
Fructele se curata, se taie cubulete, se pune zahar, putina esenta de vanilie si se lasa la rece pana realizam cupele.
Se serveste rece
Alte salate recomandate
Salata conopida Salata porumb Salata rosii

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii