Napii se curata si se scobesc, apoi se pun sa fiarba in apa fierbinte. Separat se pregateste un sos alb din faina, apa, unt si sare. Dupa ce s-au fier
Napii se curata si se scobesc, apoi se pun sa fiarba in apa fierbinte. Separat se pregateste un sos alb din faina, apa, unt si sare. Dupa ce s-au fiert napii, se scot, se taie felii, se asaza in salatiera si se toarna peste ei sosul alb.
Aceasta salata se serveste langa fripturi.
Alte retete culinare:
Salata de spanac cu branza
Salata de vinete
Salata de andive si ridichi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii