Se oparesc nucile si se curata de pielita. Se fierbe sfecla si apoi se curata, se da in clocot telina, se curata merele si se taie toate ca fideaua.
Se oparesc nucile si se curata de pielita. Se fierbe sfecla si apoi se curata, se da in clocot telina, se curata merele si se taie toate ca fideaua. Se amesteca cu un sos de maioneza mai subtire facut cu mustar si lamaie. Se aseaza in farfuria de salata, cu frunze de salata verde inprejur.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii