Salata de praz

Rosiile se spala si se pun pe masa fie intregi, fie taiate. Ridichile se curata de frunze in asa fel ca in partea din mijloc sa ramana cateva, apoi li

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cateva fire de praz
  • 150 g maioneza
  • 1 lingurita de mustar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Rosiile se spala si se pun pe masa fie intregi, fie taiate.

Ridichile se curata de frunze in asa fel ca in partea din mijloc sa ramana cateva, apoi li se taie codita, se spala bine si se scutura de apa.

Ardeiul gras, de diferite soiuri, se taie in doua, se curata de seminte si se spala.

Ceapa verde se curata, se spala, se scutura de apa, se scurteaza foile la aceeasi marime si se pune pe farfurie plata.

Castraveciorii verzi se curata de coaja, se taie in lung, in patru bucati sau in rondele si se presara cu putina sare si piper.

Miezul de varza murata se taie in lung, se asaza in salatiera si deasupra se toarna ulei amestecat cu zeama de varza si se presara cu putina boia rosie si cu piper pisat
Alte salate recomandate

Salata legume

Salata conopida

Salata porumb

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci