Salata clasica de praz reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri.
Salata de praz reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri. Iata modul de preparare a acestei retete de salata. Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierb, se pune prazul cuatit si taiat in bucati de 5 – 6 cm, cu apa fierbinte, la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame. Se face sosul din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar. si se toarna pest prazul scurs de apa si racorit. Cu aclesi sos se prepara si salata de praz crud. Va uram pofta buna atunci cand veti savura minunata noastra reteta de salata de praz.
Salata clasica de praz poate fi servita cu o gama variata de mancaruri, spre deliciul invitatilor dumneavoastra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii