Rosiile, ardeii grasi rosii si trufele se curata, se spala su se taie fideluta sau cubulete. Andivele se folosesc fie intregi, fie se taie pe lung, i
Rosiile, ardeii grasi rosii si trufele se curata, se spala su se taie fideluta sau cubulete. Andivele se folosesc fie intregi, fie se taie pe lung, in 2-3 felii. Se amesteca toate ingredientele, se adauga maioneza, sarea si se stoarce deasupra zeama de la o jumatate de lamaie.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Saratele
Placinta de dovleac

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii