Salata de telina cu manioneza

Se taie bucati conopida, se pune la fiert, iar dupa ce este gata, se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza din 2 oua

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • zeama de lamaie sau hellas
  • 1 telina
  • 1 conopida
  • sare
  • piper
  • o legatura de marar
  • usturoi

Mod de preparare

Se taie bucati conopida, se pune la fiert, iar dupa ce este gata, se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca. Intre timp se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud (la care se adauga zeama de lamaie).

Intr-un castron se piseaza usturoi cu sare si apoi se adauga maioneza putin care putin, telina data prin razatoare, conopida taiata marunt, cat si albusurile de la ouale fierte tocate cubulete.

La sfarsit se potriveste de sare, piper si se adauga o legatura de marar.
Se serveste ca apertiv, inainte de masa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci