Salata fundite

Se fierb funditele, dar nu prea tare deoarece la amestecare se sfarama, dupa racire peste ele se adauga porumbul, sunca si telemeaua taiate cubulete,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 paste in forma de fundite
  • 1 cutie porumb
  • 300-350 gr. branza telemea
  • 300-400 gr. sunca
  • maioneza
  • condimente (sare
  • piper)

Mod de preparare

Se fierb funditele, dar nu prea tare deoarece la amestecare se sfarama, dupa racire peste ele se adauga porumbul, sunca si telemeaua taiate cubulete, iar la final maioneza ca si cantitate dupa preferinta. La final condimentele, eventual la final se poate razui cascaval deasupra pentru aspect.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc