Salata fundite

Se fierb funditele, dar nu prea tare deoarece la amestecare se sfarama, dupa racire peste ele se adauga porumbul, sunca si telemeaua taiate cubulete,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 paste in forma de fundite
  • 1 cutie porumb
  • 300-350 gr. branza telemea
  • 300-400 gr. sunca
  • maioneza
  • condimente (sare
  • piper)

Mod de preparare

Se fierb funditele, dar nu prea tare deoarece la amestecare se sfarama, dupa racire peste ele se adauga porumbul, sunca si telemeaua taiate cubulete, iar la final maioneza ca si cantitate dupa preferinta. La final condimentele, eventual la final se poate razui cascaval deasupra pentru aspect.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci