Salate de legume

Salata pariziana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Legumele se fierb separat, ouale de asemenea se fierb separat. Se prepara sosul din ulei, otet, sare, piper. Pe o farfurie mare rotunda, se asaza in f

ingrediente

   3 oua rascoapte
   400g sunca de Praga sau resturi de friptura
   1 conopida mica
   1/2 kg cartofi
   250g fasole verde
   2 salate verzi
   1 ceapa
   250g rosii
   4 linguri ulei
   2 linguri otet
   sare
   piper

mod de preparare

Legumele se fierb separat, ouale de asemenea se fierb separat. Se prepara sosul din ulei, otet, sare, piper. Pe o farfurie mare rotunda, se asaza in forma de piramida cartofii taiati felii(dupa ce au fost amestecati mai inainte cu putin din sosul de mai sus). In jurul cartofilor se aranjeaza fasolea verde taiata bucatele si in jurul ei frunzele de salata verde pe care se pune carnea tocata fin. In continuare, in jurul frunzelor de salata, ouale rascoapte taiate in sferturi si presarate cu ceapa tocata. In jurul oualor, bucatele de conopida presarate cu patrunjel verde tocat. Se termina de aranjat cu rondele de rosii asezate ca solzii de peste, de jur imprejurul salatei, chiar pe marginea farfuriei Se stropeste totul cu sosul preparat.
Incearca si Salata picanta de dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata pariziana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite