1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 2. Se curata ceapa si se taie felii. 3. Se incing intr-o tiga
1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.
2. Se curata ceapa si se taie felii.
3. Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.
4. Se adauga samburii de pin si se prajesc putin.
5. Se pudreaza cu zahar si se lasa sa se caramelizeze usor.
6. Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa se fiarba putin.
7. Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.
8. Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin, sare si piper.
9. Preparatul este o garnitura minunata pentru pestele la gratar.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii