Salata picanta de fasole verde

1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 2. Se curata ceapa si se taie felii. 3. Se incing intr-o tiga

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata picanta de fasole verde

Ingrediente

  • 600 g fasole verde
  • sare
  • piper
  • 250 g ceapa frantuzeasca
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 100 g samburi de pin
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 6 linguri otet balsamic

Mod de preparare

1. Se curata fasolea verde si se fierbe intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.

2. Se curata ceapa si se taie felii.

3. Se incing intr-o tigaie uleiul si untul si se caleste ceapa.

4. Se adauga samburii de pin si se prajesc putin.

5. Se pudreaza cu zahar si se lasa sa se caramelizeze usor.

6. Se stinge cu otet balsamic si se lasa sa se fiarba putin.

7. Se scurge fasolea verde si se lasa sa se racoreasca.

8. Se amesteca impreuna cu ceapa caramelizata si samburii de pin, sare si piper.

9. Preparatul este o garnitura minunata pentru pestele la gratar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori