As putea s-o numesc si "bizarerie de toamna" pe aceasta doamna salata pe care am executat-o azi, atit in sensul prepararii ei cit si al ingurgitatului, dar pina la urma, in regatul salatelor orice combinatie e posibila si atunci bizarul dispare...cumparasem niste napi cu scopul precis de a-i scobi si umple cu miere (stiti voi,ca si pe ridichea neagra), pentru a-si lasa sucul si eu sa-l beau, cu scopul declarat de a scapa mai repede de viroza asta tusitoare, care simt ca-mi dizloca toracele in miez de noapte si imi trimte la plimbare batrinele mele organe, de care as vrea sa mai ma servesc o buna bucata de vreme, pina la viitoare transplanturi si clonari...beau o zi sirop, hai doua, napii inca exista si-mi ocupa spatiul in frigider-ca mde, cumparai un kil intreg-intregut ... sa-i bagam in niste salate, scapam mai repede de ei, mi-am zis eu, deja uitindu-ma prinprejur pe ce sa mai pun mina sa-njgheb salata cu pricina...
Dizolvam mierea in sucul de portocale, adaugam uleiul, sarea si piperul proaspat risnit. Cu acest dressing asezonam legumele, salata si fructele amestecate deja intr-o salatiera si tinem la rece 1/2 de ora, dupa care putem servi.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alison's Trials.
Salata verde cu mere si napi se servste simpla sau cu niste branza de capra.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe