Ceapa se taie fin, nucile sau migdalele se maruntesc, salata se rupe in bucatele mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Se amesteca apoi toate intr-u
Ceapa se taie fin, nucile sau migdalele se maruntesc, salata se rupe in bucatele mici, iar usturoiul se piseaza marunt.
Se amesteca apoi toate intr-un castron. Separat, se pregateste sosul. Se amesteca uleiul cu otetul si se adauga miere sau zahar si sare dupa gust. Se toarna sosul peste salata si se amesteca bine.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Rulada de porc
Chiftele

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii