Se spala patrunjelul, se scurge, si se taie foarte marunt. Se taie ceapa solzisori , si rosiile cubulete mici. Menta se spala si taie marunt. Se pune 1/2 lingurita piper 7 spices si 1/2 lingurita sare,uleiul, zeama de la 1 1/2 lamaii si 2-3 linguri bulgur. Amesteci bine si servesti. Si pentru ca burghulul este de fapt grau oparit ,uscat si apoi macinat, absoarbe apa foarte repede, si se innmoaie in 2-3 minute. Cand il pui in tabouleh, el automat o sa absoarba din zeama de lamaie, si sucurile lasate de legume, deci si aroma e mai buna.
Pofta buna! Reteta Tabouleh a fost propusa de elena_antony pe forum culinar.ro
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe