Vinegreta

Se fierb separat, sfacla, cartofii, morcovul si mazarea sau fasolea. Se lasa sa se raceasca. Cartofii, morcovul si sfecla se taie felii subtiri si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sfecla rosie mica
  • 3-4 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 mina mazare sau fasole boabe
  • 1 castravecior acru
  • 2 oua rascoapte
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • otet (dupa gust)
  • sare

Mod de preparare

Se fierb separat, sfacla, cartofii, morcovul si mazarea sau fasolea. Se lasa sa se raceasca. Cartofii, morcovul si sfecla se taie felii subtiri si se amesteca cu mazarea sau fasolea boabe, ceapa taiata pestisori, ouale rascoapte si castravetele, taiati rotogoale. Se adauga sarea, uleiul si otetul. Se amesteca bine si se lasa sa stea aproape o ora ca sa se patrunda de ulei, otet si sare. Se asaza in salatiera.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc