Pentru aceasta reteta de salata aveti nevoie de piept de pui, cartofi copti, morcovi, telina, ardei, porumb din conserva,maioneza, lamaie, masline, mustar si castraveti
Pieptul de pui se pregateste cu o zi inainte, se taie suvite de marimea unui deget si apoi se pudreaza cu condimente (curry, boia, piper, vegeta, etc) se maseaza cu putin sos de soia sa intre bine si se lasa la frigider pana a doua zi. Se pune pe gratarul incins pentru cateva minute pe fiecare parte sa nu se usuce de tot. Pana se raceste puiul pregatim legumele. Morcovul si telina se dau prin razatoarea mare si se stropesc cu putina zeama de lamaie, cartofii se coc in folie de aluminiu in care am pus putina sare si condimente (cartofii isi trag cat au nevoie) iar ardeii si castravetii se taie cubulete. Cartofii si puiul se taie cubulete potrivite, se amesteca cu restul ingredientelor, cateva masline intregi si un dressing facut din maioneza, mustar si zeama de lamaie. Se serveste rece, gustul e unul dulce acrisor exact cum imi place mie.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii