Se filtreaza conserva de linte, se taie crenvustii si ceapa verde rondele. Se amesteca maioneza cu smantana, se pune dupa gust zeama de lamaie, mustar
Se filtreaza conserva de linte, se taie crenvustii si ceapa verde rondele. Se amesteca maioneza cu smantana, se pune dupa gust zeama de lamaie, mustar, se condimenteaza cu patrunjel tocat fin, se adauga lintea, crenvustii si ceapa, se amesteca bine si se pune intr-un bol.
Se orneaza cu felii de oua, pana la servire se tine in frigider.
Alte retete salate recomandate
Salata de spanac
Salata piept pui
Salata ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii