Ouale se fierb tare si apoi se curata de coaja. Se taie felii. Fructele se taie cubulete, ceapa se curata si se taie julien. Se amesteca toate ingredi
Ouale se fierb tare si apoi se curata de coaja. Se taie felii. Fructele se taie cubulete, ceapa se curata si se taie julien. Se amesteca toate ingredientele si se lasa o ora sa se patrunda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii