Salata se spala, se taie in doua si se fierb cca 10 minute. Separat, intr-o tigaie, se topeste untul, se adauga faina, sarea, ceapa taiata marunt si
Salata se spala, se taie in doua si se fierb cca 10 minute.
Separat, intr-o tigaie, se topeste untul, se adauga faina, sarea, ceapa taiata marunt si o ceasca din
zeama in care a fiert salata si se lasa sa fiarba 10
minute. Se pune apoi salata si se mai lasa sa dea un
clocot. Se scoate salata pe o farfurie si se asaza
de jur imprejur felii de oua fierte. Sosul se
amesteca cu galbenusul crud si smintina si se toarna
peste salata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii