Boabe cu maioneza

Se face maioneza din galbenus, lingurita de mustar, ulei si sare dupa gust. La sfarsit se subtiaza cu doua linguri de apa, sau una de iaurt. Se taie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole alba fiarta
  • 2 felii mai groase de muschi afumat sau sunca
  • 2 castraveti acri
  • 4 catei usturoi
  • un galbenus
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare

Mod de preparare

Se face maioneza din galbenus, lingurita de mustar, ulei si sare dupa gust. La sfarsit se subtiaza cu doua linguri de apa, sau una de iaurt.

Se taie feliute foarte subtiri castravetii acri si se amesteca cu maioneza si usturoiul zdrobit.

Se taie bucatele sunca(sau muschiuletul afumat) si se amesteca cu boabele de fasole fierte. Se toarna peste maioneza cu castraveti si se lasa la rece 1/4 ora.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci