Salata cuscus cu omleta de oua se pregateste asa: luam un vas de sticla si punem in el cuscusul, il acoperim cu apa rece si il scurgem imediat. Punem la loc grisul si il amestecam, dupa care il stropim cu suc de lamaie si 4 linguri de ulei de masline. Treptat adaugam rosiile si dovlecel taiat cubulete, ceapa tocata marunt si ierburile maruntite. Asezonam cu sare si piper, acoperim cu o folie si tinem la frigider 4 ore. Intr-un alt vas punem ouale si le batem bine cu sare, piper si un pi de sofran. Incalzim o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie, coacem jumatate din compozitie. Coacem pe-o parte, intoarcem impleta apoi si o coacem di pe cealalta parte. Servim lamga salata
Alte retete cu cuscus recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe