Spalam conopida, o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza fa
Spalam conopida, o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul adaugat picatura cu picatura.
Maioneza se subtiaza cu o lingura de smintina.
Cind salata este gata, se presara deasupra patrunjel
verde tocat.
Se serveste in aceeasi zi
Alte retete
Salata de vinete cu maioneza
Socata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii