O salata usoara, rapid de pregatit si foarte gustoasa...pe mine m-a cucerit! Este perfecta si pentru zilele de post.
Se pun cele 3 cani de apa la fiert, iar in momentul in care apa incepe sa fiarba, se adauga grisul in ploaie, amestecandu-se continuu cu un tel pana se ingroasa. Se lasa la racit, iar intre timp, se taie ceapa marunt si maslinele bucatele. Dupa ce grisul s-a racit, se paseaza bine cu blenderul (sau se poate pune la robot). Se adauga treptat apa minerala si ulei si se amesteca bine, pana se ajunge la consistenta dorita. Se adauga sare dupa gust, ceapa taiata marunt, bucatile de masline si zeama de lamaie. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii