Migdalele curatate se piseaza foarte marunt. Se inmoaie painea in apa si se adauga stoarsa bine peste migdale. Usturoiul pisat fin, se amesteca cu sa
Migdalele curatate se piseaza foarte marunt. Se inmoaie painea in apa si se adauga stoarsa bine peste migdale. Usturoiul pisat fin, se amesteca cu sare si se adauga peste compozitie, apoi se freaca cu ulei si otetul pana devine o crema untoasa.
Salata se serevste imediat.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Maioneza de post Chiftele
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii