Se fierb legumele in apa cu sare. Separat, se fierb pastele in apa cu sare, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Ceapa se cura
Se fierb legumele in apa cu sare. Separat, se fierb pastele in apa cu sare, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Ceapa se curate, se spala, se taie solzisori si se da cu un praf de sare.
Maslinele si sunca se taie felii.
Usturoiul se toaca, se amesteca cu smantana, cascavalul ras si patrunjelul sau mararul verde tocat. Se potriveste de sare si piper.
Se amesteca pastele cu uleiul de masline, legumele fierte, maslinele taiate felii si ceapa.
Cand se serveste se adauga la fiecare portie si sosul de smantana. Reteta Salata de paste cu legume a fost propusa de keoke pe forum culinar.ro
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata de macaroane,
Salata de praz cu maioneza,
Salata de spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii