Salata de trufe cu sparanghel

Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura trufe taiate fideluta
  • 150 gr sparanghel
  • 150 gr telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • sare
  • Pentru ornat:
  • 75 gr gaturi de raci sau fructe de mare

Mod de preparare

Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrunjelul tocat marunt. Se toarna peste ele sosul format din ulei, sare, piper si zeama de lamaie.

Salata se orneaza cu gaturile de raci sau fructele de mare fierte in vin.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc